About

Hi there, welkom op mijn blog!

Ik ben Guylaine de Kort, 21 lentes jong en woonachtig te Rotterdam. Ik kom oorspronkelijk uit een klein Brabants boerendorpje maar stiekem gezegd ben ik altijd al een stadsmeisje geweest. Daarom ben ik ook heel blij dat ik in zo'n gave wereldstad als Rotterdam woon. Het was een redelijk onverwachte en misschien ook impulsieve beslissing geweest om naar Rotterdam te verhuizen. Ik heb hiervoor namelijk 2 jaar in Utrecht gestudeerd en toen ik daarmee was gestopt had ik niet echt een plan klaarliggen wat m'n volgende stap zou zijn. Het enige wat er in mij naar boven kwam was "Oh Rotterdam.. die stad ken ik eigenlijk niet. Laat ik daar maar eens naartoe gaan!" En voordat ik het wist, had ik m'n eigen plekje in deze stad waar ik eigenlijk niemand kende. Wat een avontuur!

Nu woon ik er al sinds Januari 2014 en moet ik zeggen dat ik me er zeker thuis voel. Het eerste half jaar heb ik vooral veel gewerkt voor een uitzendbureau in de horeca- en hostessbranche en vanaf September 2014 ben ik begonnen aan de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam.

Waar ik verder veel tijd aan besteed of wat me heel erg interesseert is mode en lifestyle (verrassend..), goede muziek (mijn voorkeur gaat uit naar deep/techhouse en techno), lekker eten, leuke hotspots ontdekken, borrelen met vriendinnen, leuke uitstapjes maken met m'n vriend en sporten. Daarnaast vind ik het erg leuk om te schrijven en fotograferen. Deze passies oefen ik daarom met veel plezier uit op mijn eigen blog: GuylaineFrederique

Voor vragen kan je altijd even een mailtje sturen naar 0895741@hr.nl of laat gewoon een reactie achter op m'n blog. Ik wens je hierbij veel leesplezier toe!

Guylaine de KortGeen opmerkingen:

Een reactie posten